Srećna stara još srećnija Nova godina

Veselo smo danas, svi zajedno, ispratili nama uspješnu i veselu 2016. godinu tradicionalnim okupljanjem u našim prostorijama na Toploj. Članovi naše NVO „Nova šansa u Novom“ zajedno sa roditeljima , volonterima i prijateljima naše organizacije nisu krili zadovoljstvo ne samo zbog druženja uz muziku i razne đakonije već i zbog poklona koji su obezbijeđeni zahvaljujući sredstvima koja su obezbijedili Opština Herceg Novi i gradska Turistička organizacija…

U njihovo  i u ime sekretara za društvene djelatnosti Vladimira Dželetovića najljepše čestitke nam je uputio Milutin Govedarica. Predsjednica UO naše NVO Vukica Novaković obradovala je korisnike usluga Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju informacijom da će Centar u januaru početi ponovo da radi, a koju joj je saopštio Dželetović.

U inače veselu atmosferu sa posebnim zadovoljstvom pozdravljena je predsjednica naše NVO Vesna Odalović koja je zvanično saopštila da je Zavod za zapošljavanje Crne Gore podržao projekat kojim će biti nastavljene aktivnosti izrade raznih predmeta od recikliranog papira i naredne godine. To znači da će deset mladih OSI nastaviti da rade , usavršavaju svoje vještine i zarađuju samostalno. U njihovo ime Vesni, ZZZCG i svima koji su zaslužni što se nastavlja projekat koji im mnogo znači zahvalio se Darko Bergman. Nastavak projekta ne znači samo da neće zaboraviti do sada stečene vještine i znanja već i da će realizovati ideje koje se kao biseri svakodnevno nižu u radnoj i drugarskoj atmosferi u našim prostorijama.

Naša NVO bila je inspiracija i našem volonteru Nikoli Novakoviću, koji je sa još svojih drugara i danas bio sa nama, da upiše Defektologiju koju uspješno studira. Ukratko- radost zbog uspješnog rada u prošloj godini i stvaranje mogućnosti za nastavak aktivnosti u 2017.  srećom su protkali sve nas i članove naše NVO tako da je naše druženje proteklo u veseloj atmosferi.Sa zadovoljstvom ispraćamo 2016. I velikom radošću dočekujemo Novu godinu. Svima zahvaljujemo na razumijevanju i pomoći i želimo srećnu 2017. godinu!

Objavljeno 02. 01. 2017.

Scroll to Top