Iz „Nove šanse u Novom“ s ljubavlju za Stevana

Juče smo u prostorijama NVO “Nova šansa u Novom“ na Toploj organizovali prodajnu izložbu naših rukotvorina i sakupili 230 evra koje ćemo uplatiti za liječenje našeg mladog sugrađanina Stevana Obradovića.

Sa ponosom i zadovoljstvom izložili smo korpice raznih oblika i veličina pletene od reciklažnog papira, ukrasne saksije, čaše i šolje rađene raznim tehnikama, slike sa motivima iz Herceg Novog koje izrađujemo u našoj štampariji, zatim futrole za naočare, kutije i predmete za kuću ukrašene dekupaž tehnikom, graničnike za knjige sa motivima našeg divnog grada ali i cvijeća sa kojim se svi ponosimo… I sve to sa puno, puno ljubavi i bezbroj želja Stevanu da što prije ozdravi. Juče smo istovremeno radili na izradi korpica tako da su i naši sugrađani koji su nas posjetili, a na čemu smo im veoma zahvalni, mogli da vide kako radimo.

Nije izostala ni pomoć i podrška naših drugara VOLONTERA, učenika SMŠ“Ivan Goran Kovačić“. I juče su bili sa nama i uvijek su tu za nas i to nam puno znači. Raduju nas i podstiču i sve lijepe riječi i pohvale koje smo dobili za naš rad. Pozivamo sve ljude dobre volje i sve naše sugrađane da nam se pridruže, da dođu kod nas, vide šta radimo i nauče nas nešto novo kako bi što više korisnih poslova mogli da radimo. Svaki pomak naprijed za nas je veliki korak a želimo da samostalno koračamo kroz život i da radimo. Znamo mi mnogo toga ali nam pomognite da naučimo još više. Zahvaljujemo svima koji su podržali našu jučerašnju akciju. Stevane ozdravi nam brzo!

Objavljeno 09. 03. 2016.