Iz „Nove šanse u Novom“ s ljubavlju za Stevana

Juče smo u prostorijama NVO “Nova šansa u Novom“ na Toploj organizovali prodajnu izložbu naših rukotvorina i sakupili 230 evra koje ćemo uplatiti za liječenje našeg mladog sugrađanina Stevana Obradovića.

Sa ponosom i zadovoljstvom izložili smo korpice raznih oblika i veličina pletene od reciklažnog papira, ukrasne saksije, čaše i šolje rađene raznim tehnikama, slike sa motivima iz Herceg Novog koje izrađujemo u našoj štampariji, zatim futrole za naočare, kutije i predmete za kuću ukrašene dekupaž tehnikom, graničnike za knjige sa motivima našeg divnog grada ali i cvijeća sa kojim se svi ponosimo… I sve to sa puno, puno ljubavi i bezbroj želja Stevanu da što prije ozdravi. Juče smo istovremeno radili na izradi korpica tako da su i naši sugrađani koji su nas posjetili, a na čemu smo im veoma zahvalni, mogli da vide kako radimo.

Nije izostala ni pomoć i podrška naših drugara VOLONTERA, učenika SMŠ“Ivan Goran Kovačić“. I juče su bili sa nama i uvijek su tu za nas i to nam puno znači. Raduju nas i podstiču i sve lijepe riječi i pohvale koje smo dobili za naš rad. Pozivamo sve ljude dobre volje i sve naše sugrađane da nam se pridruže, da dođu kod nas, vide šta radimo i nauče nas nešto novo kako bi što više korisnih poslova mogli da radimo. Svaki pomak naprijed za nas je veliki korak a želimo da samostalno koračamo kroz život i da radimo. Znamo mi mnogo toga ali nam pomognite da naučimo još više. Zahvaljujemo svima koji su podržali našu jučerašnju akciju. Stevane ozdravi nam brzo!

Objavljeno 09. 03. 2016.

meME
Scroll to Top